Wie zijn wij
gastouderopvang happy dayz Hellevoetsluis

Over ons

groepsfoto met alle kinderen van gastouder Sandra happy dayz

Hier wordt de professionaliteit en structuur (dagindeling) van een opvangcentrum gecombineerd met het knusse, het persoonlijke en de flexibiliteit van een gastouder. En uiteraard niet te vergeten: het is goedkoper dan een dagopvangcentrum!


Van origine ben ik opgeleid tot lerares, maar heb na de geboorte van mijn dochter bewust gekozen voor het gastouderschap en dat bevalt me prima!


Ik vang kinderen op in de leeftijdscategorie van 0 - 4 jaar.


Ons gezin bestaat uit mijn dochter (Birte), onze kleine hond Fonz (genoemd naar the Fonz uit Happy Days) en uiteraard mij (Sandra). Wij wonen vlak bij winkelcentrum de Struytse Hoek.


Iedere dag ben ik wel even met de kinderen naar buiten: buiten spelen in de tuin (op de glijbaan, in de zandbak, op de loopauto's en -fietsjes, met de bal, etc.), naar de kinderboerderij, plastic wegbrengen naar de plasticbak (vinden de kinderen een echte belevenis) of gewoon een wandelingetje om een frisse neus te halen. We knutselen regelmatig, doen veel met muziek en voorgelezen wordt er uiteraard elke dag. Eten en drinken doen we gezamelijk aan tafel. Om te stimuleren dat de kinderen gezond en voldoende eten en drinken,  eet en drink ik zelf met de kinderen mee. Op de tijden dat een baby de fles krijgt, probeer ik zoveel mogelijk rust te creëren. Tijdens het middagslaapje van de jongsten, doe ik met de oudste kinderen educatieve activiteiten op hun eigen niveau. Dit alles in een veilige omgeving en prettige en positieve sfeer. Kortom: alles om uw kind een "happy day" te bezorgen!Eens per jaar nodig ik een fotograaf uit, die een leuke foto serie van elk kind maakt. Ouders beslissen zelf welke foto's of downloads ze willen kopen.Ik ben volledig gecertificeerd en aangesloten bij gastouderbureau "de Kinderkoepel".


In het uurtarief (€5,20) zit alles inbegrepen m.u.v. luiers en flesvoeding.
Foto’s

educatieve spelletjes doen

l

de verkleedkist is goed gevuld

l

fruit eten aan de picknicktafel

e

poseren voor onze fotograaf
Bij Inge haarstudio knipt een oppaskind
veilig lopen aan de ringen met de gastouder


Met z'n allen wandelen in Hellevoetsluis

k

de kinderkapstok, zoals bij de kinderopvang


buiten spelen zels met de allerkleinsten

i

gezzellig samen in de tweelingbox

t

Voordelen van gastouderopvang bij Happy Dayz:

  • goedkoper dan dagopvangcentra
  • kleinschalig
  • flexibel
  • persoonlijk
  • alleen de afgenomen uren worden doorberekend
  • o.l.v. HBO geschoolde gastouder
  • individuele kindgerichte aanpak


Beoordelingen:

Sandra en ik zaten samen op zwangerschapsgymnastiek. Haar dochtertje en mijn zoon schelen een paar maanden.

Onze zoon ging de eerste 1,5 jaar naar de kinderopvang, maar dit werd zo duur dat we naar een alternatief gingen zoeken. Het is dat ik Sandra ken anders zou mijn voorkeur niet uit zijn gegaan naar een gastouder,maar nu zou ik niet anders meer willen!

Het gaat er daar zo leuk en leerzaam aan toe. Precies wat mijn oudste zoon nodig heeft. Inderdaad we hebben er inmiddels nog 1 die ook naar Sandra gaat.

De jongens hebben het prima naar hun zin en wij zijn super blij met Sandra.

Ze houdt je goed op de hoogte d.m.v. een schriftje dat ze bij houdt en het persoonlijk contact is ook erg fijn.

Wij zijn meer dan tevreden!

Nirosha

Wij hebben Sandra leren kennen toen onze dochter bijna drie maanden oud was, tijdens ons kennismakings gesprek. Meteen was zij geinteresseerd in haar en hoorde onze dochter er helemaal bij.

Ik vond het eerst spannend dat er een hond in huis is, maar er zijn duidelijke regels voor zowel hond als kind en de kinderen zijn nooit alleen met de hond. Overigens is dit de liefste hond die ik ken.

Sandra vindt de veiligheid van de kinderen erg belangrijk. Je kind zal bijvoorbeeld nooit worden opgehaald door iemand die zij niet kent. Het huis en de tuin zijn goed afgesloten.

Elke maand maakt Sandra een nieuwsbrief waardoor je goed op de hoogte bent van alles over de kinderen en de vakanties e.d.

Sandra vindt het leuk om alle thema's terug te laten komen in knutselwerkjes, verhaaltjes en liedjes.

De vier seizoenen, kerst, pasen, moeder en vaderdag etc.

Kortom, waarom niet?

Claudia


Copyright © All Rights Reserved